Home Home Profili Profili Sherbimet Sherbimet Klientet Klientet Kontakt Kontakt
Trajnimi
RISK  SECURITY  MANAGEMENT Trajnim pėr tė gjithė problematikėn, legale, tė Sigurisė fizike. Trajnim pėr Sigurinė personale, Dedektimin e Sulmit dhe Mbikqyrjes sė paautorizuar. Trajnim mbi teknologjinė e sigurisė: CCTV-Alarm dhe GPS systems. Trajnim mbi Projektimin e Sigurisė fizike.
©2011. Risk Security Management Ltd 
Pavarësisht ndërtimit të një sistemi të integruar dhe profesional, siguria fizike nuk do të jetë  në nivelin e kërkuar, derisa nuk do të jetë në këtë nivel edhe elementi i fundit, por ndoshta më i  rëndësishmi, ai njerëzor. Nëse natyrës njerëzore, subjektivizmit, të metave e dobësive të tij, do ti  shtohet edhe paaftësia për të kuptuar natyrën, cilësitë dhe funksionimin e elementeve të sistemit të  sigurisë fizike, dështimi i tërë sistemit është i sigurtë.  Agjensive qeveritare - Kompanive private - SHRSF-ve - Individëve u mundësohet trajnim i plotë dhe profesional i personelit, për:   Nivelin Manaxher, dhe çdo nivel tjetër të personelit, të sigurisë fizike.  Manaxhimin e Krizave dhe Incidenteve & Planifikimin e personelit.  Analizën dhe projektimin e  sigurisë fizike.  Sistemet CCTV, Sistemet e Alarmit dhe GPS& Sistemet e Integruara. Analizën e ngjarjeve dhe incidenteve.  Sigurinë personale, në banesë, në punë, gjatë udhëtimit.  Guidimin e automjetit, në kushte sigurie të lartë fizike.  Masat Anti-Rrëmbim.  Mbrojtjen nga sulmi me eksploziv, në banesë, udhëtim, ambiente publike dhe  pune. Së shpejti; Programet e trajnimit bazë, për Sigurinë fizike! 
Konsiderata teorike mbi disa elementë të Sigurisë  fizike: Njohuri mbi Manaxhimin e sigurisë fizike.  Njohuri t mbi Analizën e sigurisë fizike.  Kushtet e ndërgjegjësimit mbi sigurinë fizike,  sistemi ngjyrave të Cooper-it. Projektimi i sigurisë fizike, të objektit fizik.  Sistemi CCTV: duhet të zgjedhim: IP apo Analog.  Sistemet e Alarmit GSM-PTSN, përdorimi tyre. 
Trajnimi, element thelbësor i sistemit të sigurisë fizike.
Trajnohu sot, për të përballuar sfidat e së ardhmes!
konsulence profesionale per sigurine fizike